Truckerstocht 2017

⁠⁠⁠Truckerstocht 2017

 

In Alblasserdam heeft op zaterdag 13 mei voor de 15de keer de Truckerstocht plaats gevonden. Het startschot werd gegeven door de burgemeester van Hardinxveld Giessendam, de heer Heijkoop.

Een indrukwekkend event waar ik als sponsor graag mijn bijdrage aan wilde leveren door de route in beeld te brengen.

De Lionsclub Souburgh Alblasserwaard organiseert sinds 2003 het evenement waar de passagiers al maanden van te voren naar uit kijken. In de vrachtwagens zitten behalve de vrijwillige chauffeurs, zo’n honderd verstandelijk beperkten als eregasten. Er is weer een rondrit van 65 kilometer gereden. De lange stoet van trucks heeft weer dezelfde route door de Alblasserwaard gereden. Start vanaf het terrein van MAAT transport in Alblasserdam waar de eerste foto’s zijn gemaakt. Om vervolgens door Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld richting het Het Ooievaarsdorp voor de lunch.

Na de maaltijd werd via een kleine omweg ,vanwege de dijk werkzaamheden, door Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. Hier heb ik de drone beelden gemaakt met het Werelderfgoed op de achtergrond. Door Alblasserdam heen zijn ze gefinisht op het terrein van MAAT.

Daar aangekomen hebben de chauffeurs en deelnemers een presentje mogen ontvangen.

De meeropbrengsten van de tocht zijn dankzij sponsoring dit jaar ter beschikking gesteld aan het Vergeten Kind ten bate van de Tovertuin. De Tovertuin is een kindvriendelijke speelplek waar kinderen heerlijk kunnen spelen, bewegen, ontspannen en de (vaak) negatieve levenscirkel kunnen doorbreken. Zo kunnen de kinderen tot rust komen en hun stressvolle, traumatische ervaringen beter verwerken. Het Vergeten Kind heeft in de afgelopen jaren meer dan 14 Tovertuinen geopend door het land heen. Dit waren allemaal binnen Tovertuinen. De nieuwe tovertuinen worden buiten gerealiseerd.

Truckerstocht 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar
Deel dit bericht