Wat zeggen anderen over Cees van der Wal fotografie?

Elbert Dijkgraaf
Tweede Kamerlid SGP.

41161-
“Cees van der Wal is een topfotograaf. Werkt op de achtergrond, maar krijgt elke keer daardoor juist vat op de voorgrond. Kwalitatief hoogwaardig werk. Mooie composities. Aan te bevelen!”

Maat Transport.

Maat Sticker Glazen Huis (120x70)“MAAT ontzorgt in het complete logistieke proces. Van exceptioneel transport tot op- en overslag van goederen en van onderhoud van een wagenparken tot de verkoop en verhuur van heftrucks. Wij snappen wat een onderneming nodig heeft om het verschil te maken en helpen graag om dat te bereiken. Door een flexibele en betrouwbare partner te zijn die de wereld in beweging brengt.

Wij werken graag samen met lokale ondernemers die gepassioneerd met hun vak bezig zijn en ons vak begrijpen.

Cees is bescheiden, maar een gepassioneerd vakman. Door zijn ervaring in de transport, proactieve houding en interesse in ons bedrijf weet hij als geen ander de divisies van MAAT en ons materiaal goed in beeld te brengen. Hij weet wat onze klanten, collega’s en online volgers interessant vinden. Zo maakt hij ook regelmatig korte filmpjes voor ons en brengt onze events in beeld. Cees is binnen MAAT opgenomen als onze huisfotograaf.”

Named

Alias-Named1-300x300“Named is een marketing- en communicatieonderneming die een totaalpakket aan diensten biedt om je naamsbekendheid te behouden of te vergroten. Of om je product te promoten. Via social media, vormgeving, on en offline campagnes of een bruisend evenement. Voor zowel grote ondernemingen als voor de zzp’er. Named werkt in opdracht, maar kan evenzo goed ingezet worden op een interim-job. 

Door de diversiteit van mijn opdrachten ben ik niet altijd in de gelegenheid om mee te gaan naar de locatie of opdrachtgever. Cees heeft een constante kwaliteit van fotografie en door een documenterende manier van fotograferen spreken de foto’s vaak voor zich. Mijn opdrachtgevers zijn tevreden over zijn kwaliteit en over het feit dat hij de juiste  balans weet  te vinden tussen het beeld redigeren of juist op de achtergrond aanwezig zijn. Zijn werk draagt ook echt zijn handtekening waarbij vooral de kleur en helderheid van de foto’s voor een breed publiek aanspreken. In mijn opdrachten zitten veel online campagnes waarbij ik vaak snel moet inspelen op de actualiteit en schakelen met foto en film. Cees begrijpt dit en stelt zich altijd flexibel op, denkt mee over het concept en creëert de mogelijkheid om het materiaal ook snel aan te leveren om in te zetten voor de campagnes of pr. “

 

Carla Peters
Redacteur ‘De Kantlijn’


“Cees van der Wal is een integere top-fotograaf, met oog voor kwaliteit en de juiste sfeer. Zijn fotografie vertelt het verhaal uit zichzelf, zonder dat daar woorden voor nodig zijn. De Kantlijn is er trots op dat Cees zijn expertise en vakwerk met ons wil delen. 

Daarnaast is Cees als schrijver actief voor de Kantlijn. Met zijn gesprekken/interviews is hij in staat zijn gesprekspartner op een respectvolle manier te plaatsen, waardoor de lezers een bijzonder kijkje in het leven van steeds weer een bijzonder persoon krijgen en hen zelfs laat glimlachen.”