Wat zeggen anderen over Cees van der Wal fotografie?

Elbert Dijkgraaf
Tweede Kamerlid SGP.

41161-
“Cees van der Wal is een topfotograaf. Werkt op de achtergrond, maar krijgt elke keer daardoor juist vat op de voorgrond. Kwalitatief hoogwaardig werk. Mooie composities. Aan te bevelen!”

Maat Transport.

Maat Sticker Glazen Huis (120x70)“MAAT ontzorgt in het complete logistieke proces. Van exceptioneel transport tot op- en overslag van goederen en van onderhoud van een wagenparken tot de verkoop en verhuur van heftrucks. Wij snappen wat een onderneming nodig heeft om het verschil te maken en helpen graag om dat te bereiken. Door een flexibele en betrouwbare partner te zijn die de wereld in beweging brengt.

Wij werken graag samen met lokale ondernemers die gepassioneerd met hun vak bezig zijn en ons vak begrijpen.

Cees is bescheiden, maar een gepassioneerd vakman. Door zijn ervaring in de transport, proactieve houding en interesse in ons bedrijf weet hij als geen ander de divisies van MAAT en ons materiaal goed in beeld te brengen. Hij weet wat onze klanten, collega’s en online volgers interessant vinden. Zo maakt hij ook regelmatig korte filmpjes voor ons en brengt onze events in beeld. Cees is binnen MAAT opgenomen als onze huisfotograaf.”

Named

Alias-Named1-300x300“Named is een marketing- en communicatieonderneming die een totaalpakket aan diensten biedt om je naamsbekendheid te behouden of te vergroten. Of om je product te promoten. Via social media, vormgeving, on en offline campagnes of een bruisend evenement. Voor zowel grote ondernemingen als voor de zzp’er. Named werkt in opdracht, maar kan evenzo goed ingezet worden op een interim-job. 

Cees heb ik leren kennen als molenaar met een liefde voor fotografie. Inmiddels heeft hij al enkele jaren geleden fotografie tot zijn professie gemaakt en is hij met veel liefde nog steeds molenaar. De foto’s van Cees herken ik direct, omdat ze altijd een hele bijzondere heldere kleur hebben en een unieke compositie. Als freelance communicatie adviseur zijn er regelmatig vraagstukken vanuit mijn opdrachtgevers voor beeld. Cees denkt altijd met mij mee hoe wij de opdracht in beeld gaan brengen en komt ook regelmatig met verfrissende ideeën. Enkele van mijn opdrachtgevers hebben hem inmiddels al tot ‘huisfotograaf’ gebombardeerd. Dat is niet alleen vanwege de kwaliteit van zijn werk, maar komt ook door de wijze waarop hij omgaat met de opdrachtgevers en medewerkers. Vanuit mijn professionele oogpunt is het fijn dat ik Cees ook naar een opdracht kan laten gaan zonder dat ik erbij ben, omdat hij inmiddels weet wat mijn verwachtingen zijn en de opdrachtgevers kent. Vanuit een zakelijk en persoonlijk oogpunt is Cees ook echt een steunpilaar waar je altijd bij terecht kan voor een gezellig kopje thee met een koekje bij de molen of een goed gesprek over het ondernemerschap.

 

Carla Peters
Redacteur ‘De Kantlijn’


“Cees van der Wal is een integere top-fotograaf, met oog voor kwaliteit en de juiste sfeer. Zijn fotografie vertelt het verhaal uit zichzelf, zonder dat daar woorden voor nodig zijn. De Kantlijn is er trots op dat Cees zijn expertise en vakwerk met ons wil delen. 

Daarnaast is Cees als schrijver actief voor de Kantlijn. Met zijn gesprekken/interviews is hij in staat zijn gesprekspartner op een respectvolle manier te plaatsen, waardoor de lezers een bijzonder kijkje in het leven van steeds weer een bijzonder persoon krijgen en hen zelfs laat glimlachen.”

Mark Brouwer
Stafofficier Mariniers Trainings Commando (MTC) 

Cees heeft als enthousiaste ZZP-er al verschillende events voor het Korps Mariniers gefotografeerd. Zo is hij mee geweest naar de wintertraining in Noorwegen, heeft hij diverse opleidingen gefotografeerd en is hij hoffotograaf van de vereniging Willem Joseph Baron van Ghent (oud- en actief dienende officieren). Zijn foto’s zijn kenmerkend en prachtig, zijn aanwezigheid valt, afgezien van zijn lengte, niet op. Zeer aan te bevelen!