Naast fotografie ben ik me de laatste jaren steeds verder gaan ontwikkelen op het gebied van video. Video is naast fotografie niet meer weg te denken bij bedrijfspresentatie’s, producten en evenementen. Ook bieden ik livestream op locatie aan. Uw avond, vergadering of presentatie kunnen we in samenwerking met diverse partners live uitzenden vanaf elke locatie.

Na een eerste kennismaking met video in 2012 aan boord van de kotter BCK-40 heb ik mijn klanten de laatste jaren meer en meer bedient op het gebied van video. Reclame spots , documentaire’s, corporatemovies, bedrijfspresentatie’s en nog tal van andere producten. Woorden zeggen in dit geval niet zo veel.

De sterke kant van Van der Wal Fotografie en Film zegt het al. Fotografie en Film tegelijkertijd. Zonder meerprijs. Gewoon ‘omdat we er toch zijn’

Tot mijn vaste klantenkring op het gebied van foto én video behoren Gemeentes, Waterschappen, Landelijke politieke partijen, provinciale bestuursorganen, landelijke ondernemingen, uitgevers en ga zo maar door.

Mocht u interesse hebben en zoekt u de ideale combinatie  tussen foto én video tegen een scherpe prijs? Neem dan contact met me op!