Kids and Cars Start

Vier  burgemeesters gaven  zaterdag 16 april 2016 het officiële startsein van Kids and Cars 2016 Voorafgaand aan de toertocht, waarbij de passagiersstoelen van de auto’s bezet werden door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of net genezen zijn, werd een cheque ter waarde van 12.500 euro gepresenteerd en overhandigd.

Het volledige bedrag gaat naar de Stichting Vrienden van het Sophia. Deze stichting doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden. Verder zet de stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren.

De organisatie van de tocht is  in handen van de Stichting Tafelronde 140 Papendrecht. Het doel van de organisatie is de (zieke) kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen. MAAT was hoofdsponsor van dit event en als huisfotograaf heb ik dit event vastgelegd. Bekijk hier een impressie van deze indrukwekkende dag.

De foto’s zijn te bekijken onder het kopje ‘evenementen

 

 

Kids En Cars Alblasserdam

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar
Deel dit bericht